HEJ!

Jag som driver detta företag heter Per Ledin och har hållit på med e-handel i ett 10 tal år. Jag brinner för att förbättra och göra handeln lönsam. En snabb, snygg sajt med rätt produkter så kan du inte misslyckas. Alla fall inte om du har rätt stöd och hjälp. Jag kan hjälpa dig med allt från tekniken för att få din server/hosting så effektiv som möjligt, din shop så trimmad och effektiv som det bara går. Lösningar och tekniska detaljer som ger dig framgång och hur du bygger marknad och hur du bäst utnyttjar din budget för marknadsföring på webben.

Under min tid som e-handlare har jag samlat en styrka av teknisk kompetens av elitkaliber. Jag jobbade en lång period från början med en egen tekniker anställd, men insåg att det är svårt för en person att klara den bredd man behöver för att nå den spetskompetens man egentligen behöver för att nå bäst framgång för en överkomlig peng. Att knyta upp specialister som snabbt kan göra jobbet och inte behöver lägga tid på forska och testa är A och O för att få rätt lösning. Så jobbar jag.

Tveka inte kontakta mig för att hitta rätt lösning på ditt problem eller dryfta dina funderar hur du ska utveckla din affärsverksamhet.

KONTAKTA MIG NU

FÅ EN GRATIS
KONSULTATION NU!

Kommande Utbildning, Seminarier & Event
Mars 6
Prestashop Events
Internet World

Join the PrestaShop team and their Partners to Internet World « the » German e-Commerce B2B trade show!

This year again, PrestaShop booth will be located at the entrace of the show. We gathered in our PrestaShop Village where e-commerce experts will give you advise to create or develop your online store.

Magento Events
e-handelsdagar och event i Sverige