Uppgradering till Prestashop 1.7

Ta din e-handel in i framtiden med nya Prestashop 1.7. Prestashop 1.7 är stark på SEO, optimalt mobilanpassad, enkel att hantera och dina kunder kommer älska din nya sajt.

Från gammal sajt till ny med migrering

För att du ska kunna köra din shop i full drift sätter vi upp en developer version av din sajt under ett tillfälligt URL. Vi migrerar all data från din gamla sajt till den nya. Du kommer kunna följa steg för steg hur din nya sajt utvecklas. Så sätt dig ner i soffan framför din smart TV med en hink popcorn, titta på och låt oss göra jobbet. Enklare kan det inte bli.

Vilka plattformar kan vi migrera till nya Prestashop 1.7?

Vi kan migrera de flesta open source plattformar. Prestashop 1.4 -1.6, WooCommerce, OpenCart, Magento, Zen Cart, Drupal Commerce, VirtueMart, osCommerce, CS-Cart, HikaShop, BigCommerce, Shopify med flera!

Fast pris för din uppgradering

För att göra det enkelt för dig tillämpar vi fasta priser för uppgraderingen av din e-handelsplattform. Det inkluderar allt för att du ska få en färdig ny shop med alla produkter och data du har i din gamla shop. Flatrate priset inkluderar allt detta: Uppsättning av developer sajt på tillfälligt URL, migrering av data, installation av tema, installation av valfri kassalösning, slutgiltig migrering av data och driftsättning under ditt eget URL. Ja, allt du behöver för att kliva in i en “ny kostym” och sälja ännu bättre i din e-handel. Kontakta oss för en förmånlig offert!

Specialanpassningar och tilläggstjänster

Du kanske vill personifiera din shop ytterligare än med ett snyggt och modernt tema? Du kanske vill lägga till ytterligare moduler och funktioner? Vi erbjuder förmånliga fast pris paket för anpassningar.

  • 3 timmar specialanpassningstjänster – pris: 1350 kr + moms
  • 12 timmar specialanpassningstjänster – pris: 4995 kr + moms
  • 24 timmar specialanpassningstjänster – pris: 9600 kr + moms

Sälja på marknadsplatser

Du kanske vill lägga till marknadsplatsmoduler för att sälja på CDON, Fyndiq, VidaXL, Fruugo, Tradera eller Amazon? Vi erbjuder både modulerna och hjälp att komma igång med dina nya inkomstkällor. Kontakta oss för offert på modulerna.