Teknisk Support & Webbutveckling

Prestashop & Magento - Utveckling och Support av Certifierade Tekniker
Teknisk Support & Webbutveckling

Att webbutveckla behöver inte vara invecklat. Jag vet många är teknikrädda, även om man är i branschen för e-handel. Vissa är tvärt om och börjar pilla kod utan kunskaper, glömmer göra backup och allt blir en soppa. Det är alldeles för dyrt att ta hjälp hävdar en del. Allt är relativt och för mig tycker jag det är bäst man gör vad man är bra på. Med 10 år bakom mig av e-handel håller jag dock med om att tekniska tjänster överlag är väldigt mycket för dyrt. Jag har i mina egna verksamheter med onlinehandel tidigare haft egna tekniker anställda. Men allt kräver mer och mer specialisering och det kan man inte kräva av en person att kunna allt och med bravur. Jag valde under de senare åren av min karriär som e-handlare att köpa in tjänsterna från Prestashop byråer i Europa. Med lite tester på deras kunskaper med olika uppdrag och kvalitén på hur dessa utfördes föll valet på en byrå som både jobbar med Prestashop och Magento på hög nivå. Man är både Prestashop Gold Partner, d.v.s man får utbilda andra byråer och har högsta nivån med Magento Certified Developers. Med mig som projektleder dina uppdrag tillsammans med dessa teknikers expertkunskaper har du min garanti om 100% kundnöjdhet från din sida. Vi jobbar med Prestashop och Magento utveckling från scratch och kan ge dig 100% täckning av dina behov av tekniska tjänster och support. Allt till ett pris som ligger ca 40% under vad en Prestashop byrå i Sverige tar med Silver certifikat. Läs mer här

  • Prestashop och Magento utveckling från scratch
  • Modul utveckling, nya och förbättringar för Prestashop
  • Anpassade teman och design templets för Prestashop och Magento
  • Responsiv design och förbättringar för Prestashop och Magento
  • Migration från Prestashop 1.6 till 1.7
  • Migration från Magento 1 till Magento 2

Vi erbjuder fullständig service, support och utveckling av Prestashop och Magento. Du får tillgång till tekniker med Prestashop Gold Partner Certificate. Snabba, kunniga, erfarna och med rätt “know-how”. Detta till ett pris som inte något annat företag i Sverige kommer i närheten av.

PRESTASHOP

PRESTASHOP UTVECKLING FRÅN SCRATCH

Prestashop är en pålitlig plattform som är lämplig för en medelstora och stora företag. Har du en önskan om att ha en egen e-handelsbutik och inte vet hur man gör den till verklighet? Behöver du göra förändringar och förbättringar på din befintliga butik, kontakta mig och beskriv dina önskemål. Det certifierade team jag jobbar med utarbetar den lämpligaste lösningen enligt dina krav.

MODUL UTVECKLING

Moduler utvecklats av vårt partnerföretag BelVG. De är populära och efterfrågade. Den mest eftertraktade modulen är Live Chat som är listad som har mer än 5 000 nedladdningar. Enligt statistiken använder 30 000 butiker moduler och teman som utvecklats av vår partner BelVG. Dessutom har de utvecklat Prestashops officiella Checkout, vilket visar på företags tillförlitlighet. Så om du behöver utveckla egna moduler för funktioner, tittar vi tillsammans på dina behov, skapar en teknik och kravspecifikation. Jag övervakar och projekleder sedan och ser tekniker håller sig till de premisser vi satt upp.

ANPASSANDE TEMAN

Om du behöver besluta angående olika teman för din webbhandel, kan jag hjälpa dig och föreslå olika Prestashop-teman som passar just din webbutik. Vad skiljer de teman som utformats av BelVG? Först och främst, egenartad färgstark design, samt funktionalitet, gör shoppingupplevelse roligt att drar kundens uppmärksamhet. En av våra mest populära Prestashop Templates ‘Craft Prestashop “har laddats ner mer än 3 000 gånger. “Craft Template” finns också i version för Prestashop 1.7.

RESPONSIV DESIGN

Responsiv design gör det möjligt för din e-handelswebbplats att anpassa sig till den enhet som dina kunder tittar på. När innehållet kan ändras, döljas, krympas eller förstoras för att se bra ut, gör det att shoppare får en trevlig upplevelse när de köper varor. Med fokus på funktionen ökar du användningsgraden. Har du en stark önskan att förbättra din försäljning med Prestashop-responsiv design? Jag är redo att föreslå dig den bästa lösningen.

MIGRATION TILL PRESTASHOP 1.7

Behovet av migrering till Prestashop 1.7 är uppenbart. Den nya versionen har byggts om för att förbättra användningen både för e-handlarna och för butikskunderna. Det finns distinkta funktioner som uppdaterat gränssnitt, snabbåtgärder, genvägar, automatisk hantering för kombinationer. Dessutom har navigeringen uppgraderats för att förenkla användningen. Sammantaget är det den moderna versionen som kan förbättra shoppingupplevelsen utan mycket ansträngning. Men, ju mer avancerad shop du har idag, ju mer jobb och planering krävs. En väl genomtänkt handlingsplan genom att metodiskt gå igenom din nuvarande shop tycker jag är ett måste.

MAGENTO

MIGRATION TILL MAGENTO 2

Har du en befintlig webbutik som behöver uppgraderas eller överväger du att migrera till Magento 2? Hur som helst är tanken på migrering mer ett rätt beslut. Detta beror på att stödet till Magento 1 avslutas i slutet av 2018. Det innebär att Magento inte kommer att producera ytterligare säkerhets patchar för framtida problem. Dessutom anses Magento 2 vara en uppgraderad version som innehåller alla nödvändiga funktioner som gör shoppingupplevelsen mer trivsam. När du går till ett Magento webbutvecklingsföretag, uppgraderar du din webbbutik snabbt och säkert utan extra ansträngning. Dessutom kommer webbplatsens otillgänglighet att vara minimal. När du väl har migrerat till Magento 2, kan du köra din verksamhet enkelt och smidigt. Fråga mig så hjälper jag med planering och handlingsplan och våra certifierade utvecklare gör snabbt och smidigt jobbet!

MAGENTO UTVECKLING FRÅN SKRATCH

Magento-utvecklare med expertkunskaper kan skapa dig en egen webbutik baserad på en rå idé som behöver infogas. Samarbetet med Magento Solution Partner gör processen enklare att få din idé att fungera. Först och främst måste den väg som din idé kommer att behöva kartläggas genom att ge utvecklarna nödvändig information. Vilka uppgifter krävs? All information om ditt framtida företag samt dess omfattande beskrivning bör lämnas. Hur exakt görs det? Du får ett antal frågor av mig du besvarar, vilket sedan leder till en välmående shop du kan glädjas åt.

MAGENTO RESPONSIVA DESIGN TEMPLATES

Den första frågan du kan möta av är nödvändigheten av Magento responsiva templates. Varför är det idag mycket viktigt? Faktum är att mobil webbdesign inte är en tendens, det är den verklighet vi ska följa genom att fokusera på Magento mobil tema. Enligt de senaste uppgifterna finns över 1,2 miljarder mobila webbanvändare över hela världen. Dessutom är mer än 25% av webbanvändarna i USA mobila bara som innebär att det inte finns tillgång till webben via en vanlig dator. Utan tvekan går det så kallade “mobile first” tillvägagångssättet vanligt. Som ett resultat bör en sådan punkt som webbläsarkompatibilitet betonas under utveckling av en webbutik. De aktuella webbplatserna bör vara kompatibla med Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox samt med populära programvaruplattformar som Android och iOS. En sådan stor uppgift som är relaterad till mobilversionen ligger inom Magento-certifierade utvecklares kraft.