Serveroptimering och Underhåll

En av nycklarna till framgång i onlinehandel är att din server eller hosting är optimerad
Få Bästa Serverprestanda och Support

Många bortser kanske från sin hosting och inser inte vikten av att få ut maximalt av de pengar man betalar. Allt handlar i slutändan om kundnöjdheten. En långsam webbplats blir snabbt lämnad till sitt öde. Jag har partnerskap med en av de mest framstående server och optimeringstekniker som finns i Europa idag Jocelyn Fournier från Frankrike. Jocelyn och hans team jobbar även som direkt knutna konsulter till Prestashop och har bland annat utvecklat cachesystemet för nya Prestashop 1.7. De är fenomenal på serverkonfiguration och serveroptimering också. Vi har valt att jobba uteslutande med OVH servrar om vi ska sätta upp en egen ny dedikerade server eller VPS. Med OVH har du bästa teknik och bästa pris. Men service , optimering och underhåll på din befintliga server eller annan hosting utför vi oavsett leverantör. För bästa prestanda ska också din Prestashop gås igenom för optimering. Många sekunders laddtid kan sparad genom korrekt konfigurering.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Flaskhalsanalys – Vi identifierar vad som är viktigt att optimera för att göra dina kunder nöjda och förbättra din webb.
  • Full optimering – Våra experter arbetar direkt med din teknikansvariga person för att hantera system-, databas- och kodändringar för att få de snabbaste prestanda.
  • Premium Support – Vi står vid din sida för alla frågor du kan ha. Vi ser också till att prestanda förblir hög.
  • Installation av ny server eller VPS samt optimering av prestanda.
  • Migrering av din shop till ny server eller VPS

Vad vinner du på det?

Du kommer att vinna massor av points i din SEO ranking då din sajt blir snabbare och lättare att genomsöka för Google och andra sökmotorer. Kostnaden VS. prestanda blir till en avsevärd förbättring för dig. Mer “kräm för pengarna”. Du kan fokusera på din shop och sälja, istället för att traggla med ständiga överbelastningar på din webb som gör back-office arbetet långsamt. Större kundnöjdhet med en snabb och smidig sajt de besöker. Det stärker ditt anseende och skapar förtroende hos kunden.

Vad urskiljer oss från andra?

  • Den toppmoderna analysteknik vi använder i vår egen interna programvara för att snabbt hitta flaskhalsarna i din kod, både på PHP och MySQL.
  • Stor erfarenhet av högtrafikerade webbplatser. Vårt kärnteam har mer än 15 års erfarenhet av PHP-webbplatser med hög trafik och MySQL-databasoptimeringar.
  • Vi bryr oss om din framgång. Du är mer än en klient, du är en riktig partner. Vi arbetar hårt vid din sida för att se till att du bygger ett framgångsrikt företag.